Hotels in Zaventem

In Zaventem zijn meerdere hotels, ons interesseren alleen de hotels die op vliegveld Zaventem zijn gelegen, of nabij het vliegveld met een afstand van maximaal 2 kilometer van Brussel Airport. Zo kan je snel een Brussels Airport aankomst hebben.Dat geeft ons de volgende resultaten:


Sheraton Brussels Airport Hotel


Het Sheraton is een typische airport hotel en wordt uitstekend beoordeeld op verschillende boekingssite. Gemiddeld scoort dit hotel een 4,3 van de vijf sterren.

Het hotel heeft 294 kamers en alle kamers zijn 100% geluidwerend, zo ondervindt je geen last van langs vliegende vliegtuigen.

Adres gegevens en telefoonnummer: Brussels National Airport Zaventem, 1930, België, ‎020 206 1730‎


Novotel Brussels Airport


Het Novotel wordt iets minder goed beoordeeld door de gasten, ze scoren nog steeds een zeer goede aantal van drie sterren van de vijf. Een zeer pluspunt is dat ze gratis luchthavenshuttle aanbieden.

Adres gegevens en telefoonnummer van het Novotel: Da Vinci 25 Bedrijvenzone, Diegem-Vuurberg, Zaventem, 1831, België, ‎020 206 1730


Dit hotel heeft iets minder kamers, namelijk 209. Inchecken kan vanaf 12:00 uur.


Crowne Plaza Brussels Airport


Crowne Plaza hotel zit met de beoordelingen tussen het Sheraton en Novotel hotel in, namelijk vier sterren.

Bij het Crowne hotel kun je inchecken vanaf twee uur in een van de 315 kamers die dit hotel aanbiedt. Zij brengen je ook gratis naar het vliegveld met de gratis shuttle! Top service!

Adres gegevens, voer het volgende adres in je TomTom om bij dit hotel te komen:


Da Vincilaan 4 Zaventem, 1831, België, ‎020 206 1730‎


Informatie over de luchthaven


Ben je op zoek naar parkeer mogelijkheden rondom vliegveld Zaventem? Dan zit je hier goed. Op deze site hebben we de beste plekken beschreven en geven we je tips waar je het beste goedkoop en eerlijk kunt parkeren. Je wilt niet dat na een week parkeren je auto beschadigd teruggevonden wordt. Je wilt dat er netjes met je auto omgegaan wordt. Daarom vergelijken we op deze site alleen aanbieders die betrouwbaar zijn.


Goedkoop parkeren advies


Natuurlijk wil jij weten waar je goedkoop kan parkeren. Dat ga ik je vertellen. Het goedkoopst ben je uit wanneer je parkeert bij Quick Parking. Dit is een van de redenen waarom dit parkeerbedrijf voor veel vakantiegangers de voorkeur heeft. Waarom veel meer betalen voor parking terwijl je goedkoper uit kan zijn?